درب اتوماتیک صنعتی

منظور از درب اتوماتیک صنعتی چیست؟ انواع درب اتوماتیک صنعتی کدام ها هستند؟ قیمت انواع درب اتوماتیک صنعتی در چه حد می باشد؟ درب اتوماتیک صنعتی را از کجا بخریم؟


درب اتوماتیک صنعتی نوعی درب در ابعاد بزرگ است که به طور خاص برای مکان هایی مانند سوله ها، کارخانجات، انبارها، پالایشگاه ها، نیروگاه ها و... مورد استفاده قرار می گیرد. در واحدهای صنعتی بزرگ و کارخانجات که مدام انواع وسایل نقلیه بزرگ در حال رفت و آمد و حمل و نقل کالا هستند استفاده از درب های اتوماتیک کاملا ضروری می باشد. زیرا درب این نوع مجموعه ها باید بسیار بزرگ و گاها غول پیکر باشد و در نتیجه باز و بسته کردن این نوع درب ها به وسیله نیروی انسانی با سختی هایی همراه است. بنابراین از درب های اتوماتیک صنعتی در این واحدها استفاده می شود که با عملکرد الکترونیکی خود مزایایی مانند جلوگیری از اتلاف انرژی و سرعت بخشیدن به امور را در پی خواهند داشت.


انواع درب اتوماتیک صنعتی

انواع درب اتوماتیک صنعتی انواع درب های صنعتی اتوماتیک به سه دسته اصلی شامل درب اتوماتیک صنعتی ریلی، درب صنعتی کرکره ای و درب اتوماتیک صنعتی سکشنال تقسیم می شوند. البته مدل های دیگری از درب صنعتی از جمله درب صنعتی فولدآپ نیز وجود دارد که در ادامه به معرفی و بررسی هر یک از آنها خواهیم پرداخت.

درب اتوماتیک صنعتی ریلی

در این نوع درب اتوماتیک از یک نوع جک ریلی استفاده می شود و موارد استفاده از این درب شامل کارخانه ها، فرودگاه ها، مجتمع های تجاری و... می شود. برای اینکه طول عمر درب اتوماتیک صنعتی ریلی بالا برود باید مواردی از جمله تاب نداشتن درب، استفاده از قرقره های باکیفیت، روان بودن حرکت درب و استفاده از میل ترانس باکیفیت جهت حرکت درب ریلی بر روی آن را مد نظر قرار دهید.

درب اتوماتیک صنعتی کرکره ای

 درب صنعتی کرکره ای همانطور که از اسمش هم پیداست حالت کرکره ای داشته و به درب اتوماتیک صنعتی رول آپ نیز معروف است. درب اتوماتیک صنعتی کرکره ای با توجه به ابعاد، وزن و نوع تیغه های مورد استفاده در آن به انواع مختلفی تقسیم می شود. درب صنعتی رول آپ از مقاومت بالایی در برابر شرایط محیطی برخوردار بوده و از لحاظ امنیتی نیز کاملا مستحکم و ایمن می باشند. درب صنعتی کرکره ای را می توان پرکاربردترین نوع درب صنعتیدر جهان دانست.

درب اتوماتیک صنعتی سکشنال

 درب اتوماتیک صنعتی سکشنال یکی دیگر از انواع درب های اتوماتیک صنعتی است که بیشتر برای فضاهای کوچک تر که دارای محدودیت در عرض هستند مناسب می باشد. قابلیت مهم درب صنعتی سکشنال را می توان به حالت جمع شوندگی آن در زیر سقف ورودی های کم عرض نسبت داد. در واقع بازشوی درب های صنعتی سکشنال قابل تغییر بوده و بنا به نیاز و درخواست مشتریان کم و زیاد می شود که این یک مزیت مهم برای این نوع درب ها محسوب می شود.

درب اتوماتیک صنعتی فولدآپ

درب اتوماتیک صنعتی فولدآپ صنعتی فولدآپ معمولا برای ورودی های با ابعاد بسیار بزرگ مانند ورودی آشیانه هواپیماها مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع درب به طور معمول از جنس پی وی سی بوده و انعطاف پذیری بالایی نیز دارد. فرآیند حرکت این نوع درب صنعتی به درب های صنعتی رول آپ شباهت دارد اما معمولا سرعت این نوع درب ها پایین تر بوده و طراحی آنها متفاوت می باشد.


قیمت درب اتوماتیک صنعتی

با توجه به توضیحات مشخص شد که درب های اتوماتیک صنعتی دارای انواع مختلفی می باشند که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند و قیمت های آنها نیز متفاوت می باشد. درب های صنعتی در ابعاد گوناگونی ساخته می شوند و سرعت کار آنها نیز بالاتر از سایر درب های می باشد. سرعت حرکت درب های صنعتی اتوماتیک به نوع موتور آنها بستگی دارد. همچنین این نوع درب های در برابر تغییرات جریان و ولتاژی که ممکن است در محیط های صنعتی اتفاق بیفتد مقاومت خوبی دارند. تمام این موارد به علاوه موارد دیگری مانند برند تولید کننده درب صنعتی اتوماتیک در تعیین قیمت آن موثر هستند. برای دریافت لیست قیمت درب اتوماتیک صنعتی می توانید با کارشناسان فروش اشل تماس بگیرید.


اگر قصد خرید درب اتوماتیک صنعتی را دارید پیشنهاد می کنیم از مراکز معتبر فروش درب اتوماتیک صنعتی خرید خود را انجام دهید. شرکت اشل یکی از این مراکز معتبر و باسابقه است که انواع درب صنعتی اتوماتیک باکیفیت را عرضه می کند.


درب صنعتی اتوماتیک

درب‌های اتوماتیک صنعتی، درب‌هایی هستند که برای رفع نیاز سازه‌های بزرگ مانند کارخانه‌ها، شرکت‌ها و... به کار می‌روند و دارای انواع مختلفی هستند که در ادامه به آنها می‌پردازیم. درب صنعتی اتوماتیک دارای ابعاد بزرگی هستند که می‌توانند فضای ورودی و خروجی سازه‌های بزرگ مانند سوله‌ها را پوشش دهند. در ادامه این مطلب قصد داریم تا به بررسی انواع درب‌های صنعتی بپردازیم و موضوعاتی مانند قیمت درب صنعتی را مورد بررسی قرار دهیم؛ بنابراین، اگر شما نیز علاقه‌مندید تا در مورد این موضوعات اطلاعاتی را به دست آورید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید. 

درب اتوماتیک صنعتی چیست؟
درب صنعتی اتوماتیک ، درب‌هایی هستند که به‌منظور راحتی در استفاده، بهره‌وری بیشتر، افزایش سرعت رفت و آمد و جلوگیری از اتلاف انرژی به‌جای درب‌های صنعتی معمولی نصب می‌شوند. از درب صنعتی اتوماتیک در مکان‌هایی مانند پالایشگاه‌ها، نیروگاه‌ها، سوله‌های صنعتی و بزرگ، کارخانه‌جات، آشیانه هواپیما‌ها و... استفاده می‌شود. اتوماتیک بودن درب صنعتی اتوماتیک این اماکن از این جهت حائز اهمیت است که باز و بسته کردن درب‌های بزرگ و سنگین سوله‌ها، پالایشگاه‌ها، آشیانه هواپیماها و... توسط نیروی انسانی بسیار سخت و عملاً غیرممکن است و اگر رفت و آمد ماشین‌آلات صنعتی، هواپیماها، کامیون‌ها و ابزارهای حمل و نقل بزرگ به‌دفعات زیادی در روز انجام شود، طبیعتا نیروی انسانی نمی‌تواند پاسخگوی این نیاز باشد. اگر محلی که شما برای نصب درب اتوماتیک صنعتی مدنظر دارید، پرتردد است و رفت‌وآمدهای پرشماری در روز به آن انجام می‌شود، حتما در خرید درب‌های صنعتی نهایت دقت را به کار ببندید و پیش از خرید، استحکام و کیفیت آن را مورد بررسی قرار دهید. 

درب ریلی کارخانه

پیش از بررسی انواع درب‌های اتوماتیک صنعتی قصد داریم به بررسی نکات خرید درب صنعتی اتوماتیک بپردازیم تا شما عزیزان بتوانید با مطالعه بخش انواع درب اتوماتیک صنعتی، تصمیم خود در مورد نوع درب صنعتی مدنظر را اتخاذ نمایید. شما می‌بایست در زمان خرید درب ریلی کارخانه، درب کشویی کارخانه، درب اتوماتیک سوله و...، به نکات زیر توجه کنید: 
چگونگی باز و بسته شدن درب:
 اولین موردی که در هنگام خرید درب کشویی کارخانه، درب ریلی کارخانه، درب اتوماتیک سوله یا هر نوع دیگری از درب‌های اتوماتیک صنعتی می‌بایست مدنظر قرار دهید، چگونگی باز و بسته شدن درب و فضایی است که برای آن در نظر می‌گیرد. به طور مثال، اگر در طرفین ورودی سوله یا کارخانه خود فضایی برای تعبیه ریل، درب ریلی کارخانه یا سوله ندارید، بهتر است از درب صنعتی فولد آپ استفاده نمایید. 
نوع کنترل: 
هر یک از انواع درب‌های اتوماتیک صنعتی (شامل درب ریلی کارخانه، درب کشویی کارخانه، درب اتوماتیک سوله و...) به شیوه‌ای خاص کنترل و باز و بسته می‌شود. برخی از این درب‌ها با ریموت کنترل و برخی دیگر هم با ریموت کنترل و هم با دکمه دستی قابلیت باز و بسته شدن دارند. شما می‌بایست بر حسب نیاز خود اقدام به انتخاب درب اتوماتیک صنعتی مدنظر نمایید. 
اندازه درب و تأثیر آن بر روی قیمت درب صنعتی:
علاوه بر تأثیر مستقیمی که اندازه درب بر روی قیمت درب صنعتی دارد، باید بدانید که برخی از انواع درب‌های اتوماتیک صنعتی قابلیت اجرای تمامی ابعاد را ندارند و شما می‌بایست درب اتوماتیکی را انتخاب نمایید که قابلیت اجرا بر روی ورودی شما را داشته باشد. 

انواع درب‌های اتوماتیک صنعتی

درب‌های صنعتی دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آنها دارای ویژگی‌های مختلفی هستند و این موضوع باعث شده تا هر یک از انواع درب‌های صنعتی کاربرد منحصربه‌فردی داشته باشد. در این بخش از مطلب درب‌های اتوماتیک صنعتی قصد داریم تا به بررسی انواع این درب‌ها بپردازیم. انواع درب‌های اتوماتیک صنعتی به شرح زیر است:

درب کشویی کارخانه

درب کشویی صنعتی، یکی از انواع درب‌های اتوماتیکی صنعتی است که اغلب در سوله‌ها و کارخانه‌ها به کار می‌رود و از همین رو، به این دسته از درب‌های صنعتی، درب کشویی کارخانه نیز می‌گویند. باتوجه‌به سهولت باز و بسته شدن و کاربردی بودن درب کشویی کارخانه، می‌توانید از این از درب‌های صنعتی برای مکان‌های پرتردد استفاده نمایید و این محصول می‌تواند به‌خوبی نیاز کسب‌وکار شما را برطرف نماید. ضمناً درب کشویی کارخانه برقی است و در صورتی که برق قطع شده باشد، می‌توانید با ایجاد اتصال این درب به برق اضطراری یا باتری نیز این محصول استفاده نمایید. این نوع از درب‌های اتوماتیک هنگام حرکت و باز و بسته شدن، فضای بسیار کمی را اشغال می‌کند و این موضوع باعث شده تا در شرایطی که با محدودیت‌های فضا مواجه هستیم، بتوانید به‌راحتی از درب کشویی صنعتی یا همان درب کشویی کارخانه استفاده نمایید. معمولاً برای درب‌های صنعتی کشویی یا همان درب کشویی کارخانه‌ها از گیربکس‌های قدرتمندی استفاده می‌کنند که قادر هستند درب‌های 400 کیلوگرمی را جابه‌جا کنند. ضمناً درب‌های کشویی صنعتی قادر هستند پس از بستن درب، درب را به‌صورت اتوماتیک قفل کنند. 
درب صنعتی کرکره‌ای 
پس از درب کشویی کارخانه، درب صنعتی کرکره‌ای دومین نوع از درب‌های صنعتی است که آن را مورد بررسی قرار می‌دهیم. نام دیگر درب اتوماتیک صنعتی کرکره‌ای، رول آپ است و به دلیل مقاومت بسیار بالا و مناسبی که دارد در صنایع مختلفی مانند کارخانه‌ها، سوله‌ها و... به کار می‌رود. درب صنعتی کرکره‌ای فضای بسیار کمی اشغال می‌کند و این ویژگی سبب شده تا بتوان از این محصول در بسیاری از امکان استفاده کرد. ضمناً اشغال فضای کم باعث شده تا بتوان از درب صنعتی کرکره‌ای در مکان‌هایی کوچک و فضای کم نیز استفاده کرد. از نظر سرعت باز و بسته شدن و تعدد دفعات رفت‌وآمد می‌توان عملکرد درب اتوماتیک صنعتی کرکره‌ای را مطلوب توصیف کرد و از نظر دفعات رفت‌وآمد هیچ‌گونه محدودیتی برای شما وجود نخواهد داشت. اگر دهانه سوله یا فضای درب کارخانه شما بسیار عریض است و وسایل نقلیه‌ای مانند لیفتراک، کامیون و... از آن رفت‌وآمد می‌کنند، می‌توانید استفاده از این نوع از انواع درب‌های صنعتی را در دستور کار خود قرار دهید زیرا می‌توان فضای درب را به چند بخش تقسیم کرد و از چند درب اتوماتیک صنعتی کرکره‌ای استفاده نمود. درب صنعتی کرکره‌ای از اجزای مختلفی تشکیل شده است که از جمله آنها می‌توان به موتور کرکره برقی، تیغه، ریل کرکره برقی، ریموت، لوله یا شفت، پایه، یاتاقان بلبرینگ، میل ترانس پولکی، چشمی، چراغ فلاشر، رسیور ریموت، قفل الکترونیکی، محفظه کرکره برقی و... اشاره کرد. از دیگر ویژگی‌های درب صنعتی اتوماتیک کرکره‌ای می‌توان به جلوگیری از اتلاف انرژی و مقاومت در برابر آب‌وهوایی نامساعد اشاره کرد و این مزیت در استفاده باعث شده تا در کارخانه‌جات و سوله‌هایی که در مکان‌های سردسیر یا گرمسیر قرار دارند، از این نوع درب صنعتی استفاده شود. از دیگر مزایای درب کرکره‌ای صنعتی می‌توان به هزینه‌های پایین نگهداری آن اشاره کرد. 
درب‌های صنعتی کرکره‌ای خود به چند دسته تقسیم می‌شوند که در این بخش این انواع را مورد بررسی قرار می‌دهیم.
- دسته‌بندی درب‌های اتوماتیک صنعتی کرکره‌ای بر اساس کاربرد و عملکرد:
درب‌های صنعتی کرکره‌ای از نظر عملکرد به دو دسته موتور الکتریکی سه فاز و موتور الکتریکی تک فاز تقسیم می‌شوند.
درب صنعتی با موتور الکتریکی سه فاز:
درب‌های صنعتی که دارای موتور الکتریکی سه فاز هستند در شرایط صنعتی و پرتردد به کار می‌شوند. این دسته از درب‌های اتوماتیک صنعتی برای اینکه بتوانند درب‌های سنگین‌وزن را جابه‌جا نمایند و به‌دفعات در طول روز باز و بسته شوند، از برق صنعتی سه فاز استفاده می‌کنند.
درب صنعتی با موتور الکتریکی تک فاز: 
این دسته از درب‌های اتوماتیک صنعتی با استفاده از برق تک فاز و شهری کار می‌کنند و از همین رو، اغلب برای مکان‌های به کار می‌روند که میزان تردد از آنها کمتر است. ضمناً باتوجه‌به توان کمتر موتور الکتریکی این درب‌های صنعتی، این درب‌ها توانایی تحمل بار کمتری دارند و باید برای این دسته از درب‌ها از کرکره‌های سبک‌تری استفاده شود. 
- دسته‌بندی درب‌های اتوماتیک صنعتی کرکره‌ای بر اساس نوع عایق‌بندی
درب‌های اتوماتیک صنعتی کرکره‌ای بر اساس نوع عایق‌بندی به دو دسته دو عایق و بدون عایق تقسیم می‌شوند. شرایط استفاده از این دسته‌بندی‌ها به شرح زیر است:
دو عایق:
درب‌هایی که دارای دو عایق هستند معمولاً برای مکان‌های به کار می‌روند که میزان امنیت آنها برای صاحبان کسب‌وکارها بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا این درب‌ها قدرت محافظتی بسیار بالایی دارند و سارقین به‌راحتی نمی‌توانند آنها را باز کنند. 
بدون عایق: 
برای مکان‌هایی که از نظر امنیتی حساسیت زیادی ندارند، صاحبان کسب‌وکارها به دلیل قیمت مناسب‌تر درب‌های بدون عایق، از این دسته از درب‌های اتوماتیک صنعتی استفاده می‌کنند. 
مطالعه بیشتر: درب سکشنال افقی

درب ریلی صنعتی

یکی دیگر از انواع درب‌های اتوماتیک صنعتی، درب ریلی صنعتی است. یکی از کاربردهای خاص درب ریلی صنعتی در مکان‌هایی است که ارتفاع آنها بسیار زیاد است. به همین دلیل از درب ریلی صنعتی، به‌عنوان درب اتوماتیک سوله و درب ریلی کارخانه نیز استفاده می‌شود. از آنجایی که قیمت درب صنعتی یکی از مهم‌ترین نکات در مورد خرید این محصولات است، باید اشاره کنیم که قیمت درب ریلی صنعتی مقرون به صرفه است و از همین رو، به‌عنوان محصولی محبوب در میان مشتریان از آن یاد می‌شود. 
 از جمله اجزای تشکیل‌دهنده درب ریلی صنعتی یا همان درب ریلی کارخانه می‌توان به جک ریلی، آهن‌ربای بالا و پایین، دنده شانه، موتور، ریل فلزی، ریموت، چراغ هشداردهنده و... اشاره کرد. این درب برای مکان‌های که از نظر طولی برای باز و بسته‌ شدن درب با مشکل و محدودیت مواجه هستند، گزینه بسیار مناسبی است؛ اما باید توجه داشته باشید که در سمت راست یا چپ درب باید فضای مناسب برای قرارگیری ریل و باز و بسته شدن درب وجود داشته باشد؛ زیرا این درب ریلی صنعتی یا همان درب ریلی کارخانه به شکل کشویی و بر روی نصب شده در طرفین درب حرکت می‌کند و باز و بسته می‌شود. درب ریلی صنعتی یا درب ریلی کارخانه از نظر امنیت نیز وضعیت بسیار مطلوبی دارد و به دلیل وزن زیاد درب احتمال باز کردن درب و ورود سارقین به کارخانه یا سوله را به حداقل می‌رساند. این نوع از درب‌های اتوماتیک صنعتی از نظر میزان تردد و عرض ورودی کارخانه یا سوله محدودیتی برای شما به وجود نمی‌آورند و یکی از گزینه‌های مناسب برای درب کارخانه یا سوله شما هستند. 

درب های صنعتی

درب اتوماتیک صنعتی سکشنال به‌عنوان نسل جدید درب‌های اتوماتیک وارد بازار شدند و دارای کاربرد و کارایی خاصی هستند! نحوه حرکت این دسته از درب‌های اتوماتیک صنعتی عمودی و زیر سقفی است. درب‌های اتوماتیک صنعتی سکشنال با استفاده از فنرهای بالانس و ریل‌های خاص زیر سقف جمع می‌شوند و این موضوع سبب شده تا این نوع از درب‌های صنعتی برای فضاهای کوچک مناسب باشد. معمولاً از این نوع درب‌های صنعتی در مراکز خرید، نمایشگاه‌ها، پارکینگ‌ها، کارخانه‌جات، انبارها، سردخانه‌ها و.. کاربرد دارد و می‌تواند همراه با عملکرد خود، رضایت شما عزیزان را به دست آورد. اغلب در شرایطی از درب اتوماتیک سکشنال استفاده می‌شود که ورودی سوله، کارخانه، فروشگاه و... دارای عرض کمی باشد و از این نظر برای نصب و اجرای این دسته از درب‌های صنعتی دارای محدودیت هستیم؛ بنابراین، پیش از خرید حتماً می‌بایست در این مورد با کارشناس مشورت نمایید.
برای درب‌های سکشنال می‌توان از کرکره‌های مختلفی از جنس آلومینیوم، پلی‌کربنات و... استفاده کرد. ضمناً این کرکره‌ها با استفاده از لوله‌های فولادی به یکدیگر متصل شده‌اند تا از نظر امنیتی نیز وضعیت مناسبی فراهم شده باشد. از نظر رنگ‌بندی نیز دست شما در خرید و استفاده از درب اتوماتیک صنعتی سکشنال کاملاً باز است و می‌تواند از رنگ‌هایی مانند سفید، کرمی، قهوه‌ای، قرمز، نقره‌ای دکورال طراحی چوب و... استفاده نمایید. از جمله اجزای تشکیل‌دهنده درب اتوماتیک صنعتی سکشنال می‌توان به کرکره، لوله‌های فلزی، ریل‌ها، قرقره‌های متحرک، اتصالات و... اشاره کرد. این دسته از درب‌های اتوماتیک صنعتی از نظر محل نصب و نوع کاربرد به سه دسته درب‌های صنعتی نرمال، درب‌های صنعتی ورتیکال و درب‌های صنعتی های لیفت تقسیم می‌شوند. 
برخی از ویژگی‌های درب‌های اتوماتیک صنعتی سکشنال به شرح زیر است:
مقاومت و شرایط امنیتی مطلوب 
دارای تنوع از نظر طرح و رنگ
دارای سنسور حرکتی و لبه حساس جهت ممانعت از برخورد درب با موانع
عایق صوتی
قابلیت استفاده در دمای بین 10- درجه تا 90 درجه
طول عمر بالا
ظاهری شیک و زیبا
جلوگیری از اتلاف انرژی
جلوگیری از واردشدن گرد و غبار
امکان نصب باطری جهت ذخیره انرژی و استفاده در زمان قطعی برق
امکان استفاده از نصب پنجره جهت دید جهت ایجاد دید به بیرون و انتقال نور
مقاومت اتصالات در برابر رطوبت، وضعیت آب‌وهوایی و فرسایش
سرعت بالای باز و بسته شدن 
عدم محدودیت از نظر تعدد دفعات تردد 
حرکت بی‌صدا و عدم ایجاد مزاحمت برای همسایگان 
دارای سیستمی ساده برای خلاص کردن دستی
درب اتوماتیک صنعتی فولد آپ
درب‌های اتوماتیک صنعتی فولد آپ که از آنها با نام درب سریع بازشو نیز یاد می‌شود، برای استفاده در مکان‌هایی که دارای ورودی بسیار بزرگ هستند، مناسب است. ضمناً از نظر میزان تردد محدودیتی وجود نخواهد داشت و می‌توان از نوع درب اتوماتیک صنعتی در مکان‌های پرتردد و شلوغ استفاده کرد. باتوجه‌به اینکه سرعت باز و بسته شدن این درب‌ها بسیار بالا و مطلوب است، هیچ‌ گونه ازدحام و شلوغی در محل رفت‌و‌آمد به وجود نخواهد آمد. 
بدنه درب‌های اتوماتیک صنعتی فولد آپ از جنس پارچه‌های PVC یا با از جنس پارچه پلیمری با روکش PVC تهیه می‌شود که این باعث موضوع باعث می‌شود تا این دسته از درب‌های اتوماتیک دارای طول عمری طولانی باشند و بتوانند برای مدت‌ها مورداستفاده قرار گیرند. ضمناً باتوجه‌به اینکه درب اتوماتیک صنعتی فولد آپ با سرعت زیادی باز و بسته می‌شود، میزان اتلاف و هدررفت انرژی در محیط را پایین می‌آورد و این ویژگی باعث شده تا بتوان از این محصول در خطوط تولید، آزمایشگاه و... نیز استفاده کرد. مزایای استفاده از درب اتوماتیک صنعتی فولد آپ به شرح زیر است:
عایق مناسبی برای گرما و سرما 
بهره‌مندی از ترمز اضطراری و اهرم دستی
مقاومت بالا در برابر گرد و غبار
مقاومت در برابر رطوبت و عوامل جوی
بهره‌مندی از سیستم استهلاک ضربه و کاهش صدای باز و بسته شدن درب
امنیت بالا در استفاده 
دسترسی و استفاده آسان 
جلوگیری از آلودگی محیط مدنظر
عایق صدا 
شرایط نظافت و نگهداری آسان 
صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری

درب اتوماتیک سوله

در هنگام بررسی انواع درب‌های اتوماتیک صنعتی مانند درب کشویی کارخانه، درب اتوماتیک صنعتی فولد آپ و... به بررسی برخی از مزایای استفاده از درب‌های صنعتی پرداختیم و در این بخش قصد داریم تا لیست مزایا و معایب استفاده از این درب‌ها را تکمیل کنیم. 
ایجاد عایق: 
همان‌طور که ملاحظه کردید، اغلب درب‌های صنعتی که به‌عنوان درب اتوماتیک سوله‌ها و کارخانه‌ها به کار می‌روند، عایق هستند و از ورود هوای سرد یا گرم خارج از ساختمان جلوگیری می‌کنند و همین موضوع سبب می‌شود تا هزینه‌های جاری کسب‌وکار شما کاهش یابد. 
تسریع در انجام کارها:
در بخش‌های قبل اشاره کردیم که در حال حاضر امکان باز و بسته کردن درب کارخانه‌ها توسط نیروی انسانی قابل انجام نیست  و زمان زیادی را تلف می‌کند، از همین رو، پیشنهاد می‌شود تا درب‌‌های صنعتی سوله و کارخانه خود را با درب اتوماتیک سوله و کارخانه جایگزین کنید تا روند کاری شما تسریع شود. 
محافظت از سوله یا کارخانه در برابر خطراتی مانند آتش:
یکی از مهم‌ترین خطراتی که سوله‌ها و کارخانه‌ها را تهدید می‌کند، آتش‌سوزی است و همواره صاحبان کسب‌وکارها از بروز چنین اتفاقی و به خطر افتادن جان کارمندان و سرمایه خود واهمه دارند. از همین رو، استفاده از درب اتوماتیک سوله‌ها و کارخانه‌ها به دلیل بهره‌مندی از عناصر هشداردهنده می‌تواند بسیار کارگشا باشد. 
نگهداری از درب اتوماتیک صنعتی
در این بخش از بررسی درب‌های اتوماتیک صنعتی، درب اتوماتیک سوله و... قصد داریم تا به نکات نگهداری از درب اتوماتیک صنعتی بپردازیم. 
- از  استفاده از موادی مانند بنزین، تینر، نفت و... برای شست‌وشو تیغه‌ها پرهیز نمایید. 
- اگر درب اتوماتیک سوله یا کارخانه شما با استفاده از ریموت باز نشد، ابتدا باتری‌های ریموت کنترل درب را بررسی کنید و در صورتی که باتری ریموت شما ضعیف شده بود، آنها را تعویض نمایید. 
- به هیچ عنوان روغن‌کاری را به‌صورت خودسرانه و سرویس دوره‌ای و بررسی روغن درب‌ اتوماتیک سوله، کارخانه و... خود را به مسئول شرکت نصب‌کننده بسپارید.
- سنسورها، چشمی‌ها و اجزای حساس را مورد شست‌وشو قرار ندهید. 
- هنگام استفاده و در زمان باز و بسته شدن درب توجه کنید که مانعی در مسیر درب نباشد. 
- اگر در اثر برخورد درب با مانع، درب دچار ایراد در حرکت شد، سریعاً درب را در حالت توقف قرار دهید یا برق درب را قطع کنید و با مسئول شرکت نصب‌کننده تماس حاصل فرمایید. 

قیمت درب صنعتی

یکی از مهم‌ترین مسائلی که در هنگام خرید درب اتوماتیک سوله، درب کشویی کارخانه، درب ریلی کارخانه و سایر درب‌های صنعتی اتوماتیک مطرح می‌شود، مسئله قیمت درب صنعتی است. قیمت درب صنعتی به موارد متعددی مانند نوع درب (شامل درب صنعتی کشویی یا همان درب کشویی کارخانه، درب صنعتی ریلی یا همان درب ریلی کارخانه، درب اتوماتیک صنعتی فولد آپ، درب سکشنال صنعتی و...)، سایز درب، وزن درب‌ها و... بستگی دارد. بدیهی است که هر چه قدر سایز و وزن درب‌ها بیشتر باشد، قیمت درب صنعتی نیز بیشتر خواهد بود و شما به‌عنوان صاحب کسب‌وکار می‌بایست هزینه بیشتری را برای درب اتوماتیک سوله، درب کشویی کارخانه و سایر انواع درب‌های صنعتی بپردازید. ضمناً هر چه درب اتوماتیک صنعتی بزرگ‌تر باشد، باید از قطعات باکیفیت‌تر و قدرتمندتری استفاده کنیم تا عمر استفاده درب طولانی باشد. شما عزیزان برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد درب‌های صنعتی مانند درب اتوماتیک سوله، درب کشویی کارخانه، درب ریلی کارخانه و... و اطلاع یافتن از قیمت درب صنعتی می‌توانید با شماره‌های موجود بر روی وب‌سایت تماس حاصل فرمایید. 
برای آشنایی با درب ریلی برقی به صفحه مورد نظر آن مراجعه کنید.
سخن آخر 
در این مطلب به بررسی انواع درب‌های اتوماتیک صنعتی از جمله درب کشویی کارخانه، درب ریلی صنعتی، درب ریلی کارخانه و... پرداختیم و دریافتیم که امروزه دیگر باز و بسته کردن درب به‌صورت دستی و با استفاده از نیروی انسانی، عملی نیست و بهتر است تا از درب‌های صنعتی بهره بگیریم. در ادامه به بررسی انواع درب‌های اتوماتیک پرداختیم و تلاش کردیم تا با معرفی این محصولات، شرایط را برای انتخاب آسان‌تر شما فراهیم سازیم. ضمناً شرایط نگهداری از این درب‌های صنعتی را نیز بیان کردیم و باتوجه‌به این نکات، پیشنهاد می‌شود که درب صنعتی مدنظر خود را از شرکتی معتبر خریداری نمایید تا بتوانید پس از نصب، از خدمات دوره‌ای سرویس درب بهره‌مند شوید تا درب صنعتی شما عمر استفاده طولانی‌تر داشته باشد. در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر و پرس‌وجو در مورد شرایط نصب و قیمت درب‌ صنعتی، می‌توانید با شماره‌های موجود بر روی وب‌سایت تماس حاصل فرمایید. در پایان امید است که ای مطلب موردتوجه شما عزیزان قرار گرفته باشد. 


محصولات مرتبط

شرکت اشل عرضه کننده مدرنترین تجهیزات دربهای اتوماتیک و دوربینهای مدار بسته ، به پشتوانه 21سال فعالیت درخشان در بازار ایران ، شرح خدمات و زمینه‌های فعالیت خود را به شرح زیر ارائه می نمایدشرکت اشل عرضه کننده مدرنترین تجهیزات دربهای اتوماتیک و دوربینهای مدار بسته

مشاهده محصولات

آخرین مقاله‌ها

برای دریافت مشاوره و بازدید رایگان تماس بگیرید

نیاز به راهنمایی دارید؟

میتوانید با شماره ی زیر تماس بگیرید تا با ما در ارتباط باشید

تماس با ما

نیاز به اطلاعات بیشتر دارید؟

میتوانید در صفحه زیر درباره شرکت اشل اطلاعات بیشتر بدست بیارید

درباره ما