موتور درب ریلی

موتور درب ریلی
مقالات

موتور درب ریلی یکی از تجهیزات جانبی است که برای نصب این نوع درب ها به کار می رود. وظیفه موتور برقی، تأمین نیروی لازم برای به حرکت در آوردن لنگه های درب ریلی است. انواع درب ریلی برای ورودی ساختمان ها، پارکینگ ها، مراکز تجاری و درب ورودی کارخانه های صنعتی کاربرد دارند. درب ریلی یا درب کشویی در دو مدل تک لنگه و دو لنگه ساخته می شود و طرح های متنوعی دارد. بسته به اینکه فضای مورد نیاز برای نصب درب ورودی چقدر باشد، نوع تک لنگه یا دو لنگه برای ساختمان انتخاب می شود.

یکی از مواردی که باید در مورد استفاده از موتور درب ریلی به آن توجه کرد وزن لنگه های درب ریلی است. به دلیل آنکه موتور الکتریکی باید بتواند لنگه های درب را با نیروی زیادی حرکت دهد، وزن درب و توان موتور برقی باید با یکدیگر هماهنگی داشته باشند. در بسیاری موارد برای تأمین نیروی اضافی برای به حرکت در آوردن درب ریلی از جک اتوماتیک با گیربکس های مکانیکی استفاده می شود تا بتواند کمبود نیروی موتور برقی را برای باز و بسته کردن درب تأمین کند.


بررسی مشخصات فنی و کاربردی انواع موتور درب ریلی

درب ریلی با توجه به موقعیت مکانی نصب و وزن لنگه ها، با سرعت های معینی باز و بسته می شوند. درب ورودی پارکینگ ها و ورودی کارخانه های بزرگ با سرعت کمتری باز و بسته می شوند اما به موتور درب ریلی قوی تری نیاز دارند زیرا وزن لنگه های این درب ها بسیار زیاد است.

علاوه بر موتور درب ریلی و جک اتوماتیک، استفاده از سنسورها برای نصب انواع درب ریلی لازم و ضروری است. حسگرهای مادون قرمز وظیفه تشخیص موانع را بر عهده دارند تا به این وسیله از برخورد درب با آن ها جلوگیری کنند. انواع موتور درب ریلی با ولتاژ مختلف کار می کنند. ولتاژ معمولی مصرفی این موتورها در حدود 220 و 24 ولت گزارش شده است.

موتور درب ریلی با توجه به نوع کاربری آن به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند؛ موتور درب ریلی مخصوص نصب در درب ریلی پارکینگ، موتور الکتریکی برای درب های منازل مسکونی و موتور درب ریلی صنعتی و پارکینگ های بزرگ، مدل های مختلف این تجهیزات در بازار هستند.

انواع موتور درب ریلی را می توانیم از یک دیدگاه دیگر نیز مورد بررسی قرار دهیم؛ شرکت های زیادی در سطح جهان وجود دارند که در حال طراحی و تولید انواع موتور درب ریلی هستند. این تجهیزات بر اساس عملکرد جک اتوماتیک طراحی می شوند زیرا به طور قطع باید بتوانند با هماهنگی، درب ریلی را باز و بسته کنند.

شرکت تولید کننده موتور درب ریلی فَک و یا شرکت های ایتالیایی که محصولات آنها در بازار موجودند، بهترین و با کیفیت ترین موتورهای درب ریلی را برای مشتریان طراحی کرده اند. به طور مثال، یکی از انواع موتور درب ریلی که این شرکت طراحی کرده است قادر می باشد درب ریلی با وزن 800 کیلوگرم را جابه جا کند. این موتور برای درب های پارکینگی منازل مسکونی و تجاری به کار می رود.

بسیاری از انواع موتور درب ریلی که بر روی این درب ها نصب می شوند به صورت دو زمانه کار می کنند. سرعت باز و بسته شدن درب ریلی در ابتدا بسیار زیاد است اما در یک فاصله مشخص، سرعت آن کاهش پیدا می کند و درب به آرامی و بدون سر و صدا باز یا بسته می شود. یکی از مزیت های موتور درب ریلی این است که در شرایط دمایی مختلف، بهترین عملکرد را دارد.

علی رغم تمام خصوصیات مثبتی که موتور درب ریلی دارد، وابسته بودن به جریان برق، یکی از معایب آن محصوب می شود. البته با استفاده از فناوری جک دستی می توان در صورت قطع برق، درب را به صورت دستی باز یا بسته کرد.

برای خرید موتور درب ریلی می توانید به مراکز معتبر فروش این تجهیزات مراجعه کنید اما بی شک بهترین راه برای خرید این محصول، سفارش آن هنگام خرید سیستم های درب ریلی است. شرکت هایی که در زمینه فروش انواع درب ریلی و تجهیزات وابسته آن فعالیت می کنند، اطلاعات بهتر و جامع تری نسبت به انواع موتور درب ریلی و مشخصات فنی آن ها دارند و قطعاً راهنمای مناسبی برای مشتریان خواهند بود. گارانتی این تجهیزات الکترونیکی از اهمیت زیادی برخوردار است که هنگام خرید باید به آن دقت کنید.

مقالات
مقالات مرتبط
درب های کرکره ای امنیتی

1395-10-18 08:44

مقالات

درب های کرکره ای امنیتی

درب ریلی

1397-04-27 04:25

ریشه/مقالات

درب ریلی

نظرات کاربران
نظر خود را ثبت کنید
محصولات
محصولات مرتبط