مزایای جک پارکینگی جکها ابزارهایی هستند که جهت اعمال و افزایش نیرو مورد استفاده قرار میگیرند و در موارد مختلفی کاربرد دارند. یکی از انواع جک مورد استفاده در زندگی روزمره مربوط به جک پارکینگی میشود که جهت باز و بسته کردن انواع دربهای پارکینگی مورد بهره برداری قرار میگیرند. جک پارکینگی در واقع یک سیستم مکانیکی و هیدرولیکی است که بر روی دربهای لولایی نصب شده و امکان باز و بسته شدن درب از طریق ریموت کنترل را فراهم میکند. در ادامه قصد داریم تا ویژگیهای مختلف جکهای پارکینگی را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم.
اجزای جک پارکینگی در گذشته مجبور بودیم برای باز و بسته کردن دربها از نیروی مکانیکی استفاده کنیم و در مورد دربهای بزرگ و سنگین این کار نیاز به صرف انرژی زیادی داشت. همچنین برای باز و بسته کردن درب پارکینگ نیاز بود تا از خودروی خود پیاده شده و درب پارکینگ را باز کنیم و بعد از آوردن ماشین به داخل مجددا باید درب پارکینگ را میبستیم. انجام این فرآیند برای باز و بسته کردن درب پارکینگ به ویژه در شرایط نامساعد آب و هوایی و یا در هنگام خستگی آزاردهنده بود. بنابراین جکهای پارکینگی اختراع شدند تا کار باز و بسته کردن دربها را راحت کنند. باز و بسته کردن درب پارکینگ با استفاده از نیروی الکتریکی و موتوری که در جک پارکینگی استفاده شده است انجام میشود و تنها نیاز به فشردن یک دکمه دارد. علاوه بر راحتی و سهولت استفاده از این نوع دربهای اتوماتیک میتوان به مزایای دیگری نظیر صرفه جویی در مصرف انرژی نیز اشاره کرد. کم صدا بودن امنیت بالا، هوشمند بودن و مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی مختلف از جمله مهمترین مزایای جک پارکینگی محسوب میشوند.
انواع جک پارکینگی مرکز فرمان، چشمی، ریموت کنترل، فلاشرف جک بازویی و قطعات نصب از جمله اجزا و قطعات به کار رفته در یک جک پارکینگی هستند. مرکز فرمان جک پارکینگی وظیفه فرمان دادن جهت باز و بسته شدن و توقف جکها را دارد. چشمی دارای یک سیستم مادون قرمز بوده و در صورت وجود هر گونه مانع در مسیر باز و بسته شدن درب پارکینگی باعث توقف آن خواهد شد. ریموت کنترل نیز ارتباط کاربر با مرکز فرمان جک پارکینگی را فراهم میکند. جک بازویی ابزاری است که انرژی الکتریکی را به مکانیکی یا هیدرولیکی تبدیل مینماید. فلاشر نیز علائم و هشدارهای لازم را نشان میدهد.
جک پارکینگی الکترومکانیک به طور کلی میتوان جکهای پارکینگی را در دو دسته جک پارکینگی الکترومکانیک و جک پارکینگی الکتروهیدرولیک تقسیم بندی کرد. هر یک از این دو نوع جک پارکینگی دارای مشخصات فنی و کاربردهای مخصوص به خود هستند که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
جک پارکینگی الکتروهیدرولیک در این نوع جک پارکینگی یک موتور کوچک در داخل بازویی جک پارکینگی قرار گرفته و قدرت خود را به گیربکس منتقل مینماید و با افزایش توان ماردون جک پارکینگی را به حرکت در می آورد. در نهایت شفت بازویی با سرعت از پیش تنظیم شده به جلو و عقب حرکت میکند. جک پارکینگی الکترومکانیک برای استفاده در دربهای سبک و با تردد پایین و همچنین کم عرض مناسب میباشد. این جکها که با نیروی مکانیکی و چرخ دنده کار میکنند برای ساختمانهای مسکونی با تعداد واحد کم بسیار مناسب میباشند. ضمن اینکه طراحی این نوع جکها بسیار ایمن بوده و با یک قفل برقی ساده و باکیفیت میتوان امنیت آن را به حداکثر رساند.
خرید جک پارکینگی جک پارکینگی الکتروهیدرولیک قدرت بسیار بالایی داشته و توانایی کار آن نامحدود میباشد. ضمن اینکه استهلاک این نوع جک نسبت به جک الکترومکانیکی بسیار کمتر است. از این نوع جکها بیشتر برای دربهای سنگین و دارای عرض زیاد مانند اماکن صنعتی استفاده میشود. استفاده از این نوع جکها در مجتمعهای مسکونی با تعداد واحد بالا و همچنین مجتمعهای تجاری که تردد زیادی دارند کاملا مقرون به صرفه است. جک پارکینگی الکتروهیدرولیک به وسیله فشار روغن کار میکند و از لحاظ امنیت نیز در سطح بسیار بالایی قرار دارد.
در خرید جک پارکینگی به موارد یاد شده از جمله میزان تردد، ابعاد، وزن، امنیت و برند جک پارکینگی توجه کنید و خرید خود را از مراکز معتبر فروش جک پارکینگی انجام دهید. برای دریافت قیمت جک پارکینگی می توانید با کارشناسان فروش اشل تماس بگیرید.