نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی

درب های بازویی که گاهی اوقات از آنها به عنوان درب ‌های پارکینگی هم نام برده می‌شود، از جمله محصولات اتوماتیکی هستند که در حدود دو دهه از ورود آنها به بازار کشور ما می‌گذرد.

امروزه بیشتر درب های مربوط به پارکینگ های منازل مسکونی، شرکت های خصوصی، پارکینگ ها و ... از این نوع درب ها و اکسس کنترل استفاده می کنند. درب های بازویی یکی از انواع گوناگون درب های اتوماتیک هستند که تنها با فشار دادن یک دکمه بر روی ریموت، کار باز و بسته کردن درب ورودی حیاط یا پارکینگ منازل را به صورت اتوماتیک، انجام می‌دهند و رفاه و امنیت زیادی برای ساکنین به همراه می آورند.

مهم ترین مؤلفه ای که در تمام این درب ها به چشم می خورد و بیشترین فعالیت فیزیکی آنها را بر عهده دارد، همان بازوهای درب ها هستند که با فراهم آوردن گشتاور مورد نیاز، درب را باز و بسته می کنند.

درب های اتوماتیک بازویی بسته به چگونگی باز و بسته شدن درب ورودی که می تواند لولایی و بلبرینگ ریلی باشند، به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند:

  • درب اتوماتیک بازویی
  • درب اتوماتیک ریلی


اگر شما در محل منزل مسکونی یا محل کارتان دارای درب اتوماتیک بازویی هستید و طبیعتاً گاهی نیاز به تعمیر آن درب پیدا می کنید، می توانید ضمن مطالعه این پست، بیشتر با شرکت خدمات حفاظتی اشل آشنا شوید و از خدمات سریع و ۲۴ ساعته و قطعات اُریجینال این شرکت برخوردار شوید. شرکت خدمات حفاظتی اشل با بیش از ۲۰ سال فعالیت در زمینه نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی، تعمیرات درب های اتوماتیک ریلی، تعمیرات درب های اتوماتیک هیدرولیک و تعمیرات برد درب های اتوماتیک، یکی از شرکت‌ های پیشرو در این زمینه در سطح کشور به شمار می رود.





مزیت های درب های اتوماتیک بازویی

 افزایش امنیت خودرو به دلیل عدم نیاز به پیاده شدن از آن در زمان باز و بسته کردن درب به صورت دستی

 رفاه ناشی از عدم نیاز به پیاده شدن از خودرو در سرمای زمستان یا گرمای تابستان

 ایجاد اختلال در فعالیت سارقین و به تأخیر انداختن مدت زمان رسیدن آنان به اهداف شوم خود

 کنترل ورود و خروج افراد و جلوگیری از ورود ماشین ها و افراد متفرقه به پارکینگ (چرا که ریموت تنها در اختیار یک سری افراد خاص و ساکنین قرار می‌گیرد و تمامی موارد تحویلی ثبت می شود)


سیستم کنترل تردد پارکینگ امروزه برای ساختمان های پر رفت و آمد طرفداران زیادی پیدا کرده است.

اجزای تشکیل دهنده درب اتوماتیک بازویی

 جک بازویی: ابزاری برای انتقال نیروی الکتریکی به مکانیکی یا هیدرولیکی

 ریموت کنترل: وسیله ارتباطی کاربر با مرکز فرمان به شمار می رود (معمولاً دو عدد ریموت کنترل در پکیج وجود دارد)

 چشمی: به دلیل داشتن سیستم مادون قرمز، چنانچه خودرو، رهگذر یا مانعی در مقابل چشمی حس شود، از باز و بسته شدن درب جلوگیری به عمل می آید و مانع از صدمه زدن درب به خودرو می شود.

 مرکز فرمان: وظیفه صدور فرمان برای باز و بسته شدن و توقف بازو‌ها را بر عهده دارد و در پایان، رابط بین ریموت کنترل و بازوی پارکینگ می‌ باشد.

 فلاشر: فلاشر با علائم و آلارم هشدار دهنده گوناگون از جمله چشمک زدن، پیام مرکز فرمان را نشان می‌ دهد.


درب اتوماتیک کرکره ای از دیگر انواع درب های اتوماتیک است.

نکات لازم برای مراقبت از درب اتوماتیک بازویی (پارکینگی)

 اختصاص یک سایبان در فصل تابستان (تا آفتاب به صورت مستقیم به آن نتابد)

 بستن موتور درب اتوماتیک بازویی در فصل زمستان برای جلوگیری از یخ زدگی آن

 تمیزکاری دوره ای چشمی

 تعویض به موقع و مرتب باتری ریموت کنترل

 توجه به نحوه باز شدن درب ها و صدای آن. در صورت شنیدن هر گونه صدای اضافی و مشاهدۀ اختلال در باز و بسته شدن درب ها، به فکر تراز کردن و رگلاژ دوبارۀ آنها باشید.

 روغن کاری ریل، غلتک، جک و فنرها در فصل زمستان

چگونگی نصب درب اتوماتیک بازویی

برای نصب درب اتوماتیک بازویی باید این سلسله مراتب با دقت انجام شود:

اول: در نظر گرفتن موقعیت درب پارکینگ و ساختار آن. بازوها باید روی محکم ترین جای درب یعنی کلاف درب نصب شوند. همچنین کناره ‌های درب را بررسی کنید تا بتوان پایه های عقب بازو را در جای مناسب و با زاویه ایده آل نصب کرد.

دوم: در صورتی که بنا به هر دلیل پلیت ها از قبل نصب نشده اند، باید آنها را برای نصب پایۀ عقب بازو بر روی دیوار نصب کنید. ممکن است در برخی از ساختمان ها نیاز به کنده کاری باشد. برای پایه عقب بازو نیز باید از لولای درب ۲۰ سانتی متر به سمت خارج و به ارتفاع ۲۵ سانتی‌متر فضا در نظر گرفته شود. بهترین پلیتی که می‌توان برای زیر سازی پایه عقب انتخاب کرد، نبشی یا ناودانی یا پلیتی به ضخامت دست کم یک سانتی متر می باشد. یک طرف ناودان به قوطی درب جوش می خورد و سمت دیگر به صورت زاویه دار در دیوار فرو برده و به ناودانی جوش می خورد.

سوم: پایه عقب را با توجه به زاویۀ باز شدن روی پلیت جوش دهید. بازو را به واسطه پین عقبی بر روی درب سوار کنید. پایۀ جلو را روی بازو قرار دهید، جک را خلاص کنید و شافت جک را کاملاً ببندید و درب را تا حداکثر زاویه باز شوندگی باز کنید. پایه جلو را نیز به همین صورت روی درب نگهدارید. حالا یک بار درب را باز و بسته کنید و اگر مشکلی پیش نیامد، بازو را از روی پایه ها خارج کرده و پایه ها را کاملاً بر روی دیوار محکم کنید.

چهارم: مدار کنترل را در نزدیکی برق ورودی وصل کنید تا نیاز به سیم کشی زیادی نداشته باشید. بهترین ارتفاع مدار کنترل تا زمین حداقل یک و نیم متر است. مدار کنترل در جایی نشود که در زمان باز شدن، درب با آن برخورد کند. فلاشر را نیز روی پیشانی دیوار و به گونه ای نصب کنید که راننده از دور متوجه باز و بسته شدن درب شود. چشمی ها (فتوسل ها) نیز به ارتفاع ۴۰ سانتی متری سطح زمین و دقیقاً رو به روی هم به گونه ای نصب شوند که امکان نفوذ آب باران به آن وجود نداشته باشد.

پنجم: اگر سیم کشی ها و داکت گذاری ها از قبل انجام شده باشد، کار نصب راحت است و صرفه جویی انرژی زیادی نیز به همراه دارد. اما در غیر این صورت باید سیم کشی های مورد نیاز از موتور تا بازوها انجام شوند. اگر سیم کشی از قبل انجام نشده باشد، بهترین و مطمئن ترین مسیر برای سیم کشی استفاده از خود چارچوب درب است.

ششم: کابل را از یک سو به بازوها، چشمی و فلاشر وصل کنید و از طرف دیگر به ترمینال مدار کنترل وارد نمایید. درب ها را نیمه باز و از حالت خلاص خارج کنید. زمان بسته شدن هر بازو را تنظیم کنید و ریموت را فشار دهید. با چند بار باز و بسته شدن درب می توان تایم کارکرد درب را تنظیم کرد.



درب اتوماتیک صنعتی از انواع پرکاربرد درب ها می باشد.

تعمیرات برد درب های اتوماتیک

در ساختمان های مسکونی از طریق نصب درب های اتوماتیک می‌توان بسیاری از مشکلات مربوط به ورود و خروج از ساختمان را رفع و به افزایش امنیت در ساختمان ‌ها کمک کرد. درب های بازویی ریموت دار به لحاظ سادگی کاربری و ایمنی که به همراه دارند، بهترین نوع درب های اتوماتیک به شمار می روند. فناوری مورد استفاده در این نوع درب ها به دلیل حساسیت زیادی که دارد، نیاز به سرویس دوره ای و گاهی تعمیر پیدا می کند.

در بین عوامل به وجود آورنده اختلال در کارکرد درب های اتوماتیک، نقص در بُرد سیستم می تواند مهم ترین عارضه در خرابی درب های اتوماتیک به شمار رود. بُردهای الکترونیکی بسیار حساس هستند. به همین دلیل کار تعمیرات برد درب های اتوماتیک نیز از حساسیت و ریسک بالایی برخوردار است و هر گونه عدم مهارت در این کار می تواند موجب بروز خسارت بیشتر و گسترش اختلال در آینده شود.

اهمیت بُرد در درب های اتوماتیک

بُرد یکی از کاربردی ترین انواع درب های اتوماتیک به شمار می رود که دارای یک چشم الکترونیکی بسیار حساس می باشد. همان گونه که در بالا نیز اشاره شد، درب های اتوماتیک به آن دسته از درب هایی گفته می‌شود که باز و بسته کردن آنها نیاز به صرف نیروی انسانی ندارد. درب های اتوماتیک پارکینگ های منازل و ساختمان های تجاری و ادارات، به سامانه های جدید و هوشمند درب ریموت دار مجهز هستند که بدون کمک دست می توان آنها را باز و بسته کرد.

این قبیل درب ها یکی از الزامات کلیدی در ایجاد امنیت در ساختمان های پرتردد به شمار می روند. این درب ها مجهز به چشم الکترونیک، بازوی باز کنندۀ درب، برد الکترونیکی و قطعات پیچیده و پیشرفتۀ دیگری هستند. اینک بیایید با انواع اختلال در کارکرد درب های اتوماتیک آشنا شویم:

تعمیر بُرد درب های اتوماتیک تک لَت

انواع درب پارکینگ های مدل امروزی به ریموت کنترل مجهز هستند. این درب ها با توجه به ابعاد و فضای قابل مانور آنها به صورت تک لت یا دو لَت نصب می شوند. در مدل تک لَت، کل درب به صورت یک تکه و به یک سمت باز می شود. در این نوع درب، قابلیت باز شوندگی تا حدود ۹۰ درجه می باشد. یک قفل برقی نیز بر روی درب اتوماتیک نصب می شود که از باز شدن بیشتر آن پیشگیری به عمل می‌آورد. درب های اتوماتیک تک لَت برای ساختمان هایی که رمپ دارند مناسب ترند. تنظیمات باز و بسته شدن درب تک لَت بر روی بُرد انجام می شود. این تنظیمات همواره قابل تغییر هستند و می توانند سرعت حرکت درب را کنترل کنند. اگر بنا به هر دلیل بُرد این دستگاه آسیب ببیند، عملاً امکان استفاده از درب وجود ندارد و مراتب حتماً باید با یک تعمیرکار صلاحی تدار در میان گذاشته شود.

تعمیر بُرد درب های اتوماتیک دو لَت

این نوع درب دارای دو لنگۀ جدا از هم است که با کمک جک باز و بسته می شود. در این درب، هر دو لَت در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و برای باز و بسته شدن به فضای بیشتری نسبت به درب ‌های یک لَت نیاز دارند. برای حرکت درب های دو لَت از جک های بازویی یا جک های زیرسطحی استفاده می‌شود.

می توان از درب های دو لَت برای ورودی پارکینگ استفاده کرد. درب های دو لَت دارای مدل های گوناگونی هستند که قابلیت باز و بسته شدن مختلفی دارند. این درب ها با توجه به نیاز کاربر قابل تنظیم برای باز شدن تا ۱۸۰ درجه نیز هستند. برای پیشگیری از اختلال در بخش های الکترونیکی و مخصوصاً برد که کار کنترل کل سامانه را بر عهده دارد، نیاز به بازدیدهای دوره ای منظم می باشد.

تعمیر بُرد درب های اتوماتیک زیر سطحی

درب های اتوماتیک زیر سطحی بیشتر برای مناطقی مناسب هستند که سطح پارکینگ از کف صحن حیاط پایین تر است. البته از این درب ها می توان برای پارکینگ های هم سطح نیز استفاده کرد. تنظیم بُرد درب های پارکینگی زیر سطحی، نیاز به سرویس دوره ای دارد و اجرای مرتب این کار در کارایی بالای آنها تأثیر زیادی دارد. در این نوع درب ها جک بر روی کف قرار دارد و به همین دلیل تنظیم بُرد باید با دقت بیشتری صورت پذیرد.


درب سکشنال صنعتی از انواع درب های سکشنال می باشد.

تعمیر بُرد درب های اتوماتیک لولایی خرچنگی

این نوع درب در محل هایی مورد استفاده قرار می گیرد که فاصلۀ دیوار با سطح درب کمتر از ۱۰ سانتیمتر باشد. عملکرد این نوع درب های اتوماتیک حتی در زمان خرابی بُرد یا قطع برق هم شگفت انگیز است. برای باز و بسته کردن این درب ها از جک های الکترومکانیکی قدرتمندی استفاده می‌شود و معمولاً برای منازل شخصی کم تردد مؤثر هستند، نه برای مکان های عمومی و پر رفت و آمد.







تعمیرات درب اتوماتیک ریلی

درب های اتوماتیک ریلی از قطعات متعددی تشکیل شده اند که هر یک به تنهایی می تواند دچار مشکل شود و نیاز به تعمیر پیدا کند. از جملۀ شایع ترین مشکلاتی که برای این نوع درب ممکن است به وجود آید، می‌توان به این موارد اشاره کرد:

 از کار افتادن موتور درب (داغ شدن، خارج شدن موتور از جای خود، و ایجاد صداهای عجیب و غریب)

 بروز مشکل در جک درب های ریلی

 اختلال در کارکرد سیستم انتقال قدرت به گیربکس

 اختلال در کارکرد کلید خلاص کن

 بروز مشکل در سنسور ایمنی

 قطع شدن فلاشر

 اختلال در سیستم برق رسانی

 خراب شدن برد

 به هم خوردن تنظیمات مدار فرمان

 بروز اختلال در ریل ها، دنده ها، چرخ های داخل ریل و آهن رباهای درب ریلی

گاهی اوقات سیستم درب سالم است اختلال می تواند از ریموت باشد. لذا برای مطمئن شدن از کارکرد حریم او ابتدا یک بار در را با ریموت دیگری باز و بسته کنید تا مشخص شود آیا ایراد از ریموت شماست یا خیر. اگر ریموت کار نمی کند ابتدا به سراغ باتری آن بروید. هر چند که گاهی اوقات مشکل می تواند از سنسور ایمنی باشد و در نتیجه ارتباط بین ریموت و سنسور از بین رفته است. ممکن است تنها یک مانع روبروی سنسور قرار گرفته باشد.

گاهی اوقات نیز برای تعمیر درب اتوماتیک ریلی باید نسبت به تعمیر یا تعویض سنسو ها اقدام شود. حالت دیگر نیز بروز اختلال در عملکرد ریموت و سنسورها و به هم خوردن تنظیمات مدار فرمان است که باید مجدداً تنظیم شود.

اگر ریموت نیز مثل درب سالم باشد، می توانید در گام بعدی رلۀ دستگاه مرکزی و بخش فیوز را مورد بررسی قرار دهید؛ که در این صورت باید این قطعات تعمیر یا تعویض شوند. در نهایت اگر مشکل از هیچ یک از بخش‌های فوق نبود، می توانید به سراغ سیم‌کشی های درب رفته و در صورت نیاز نسبت به تعمیر و رفع قطعی آنها اقدام کنید.




تعمیر موتور در درب های اتوماتیک ریلی

یکی از رایج ترین مشکلات در درب های اتوماتیک ریلی، بروز مشکل در موتورهای این مدل از درب ها می باشد. لذا در صورتی که هر یک از موارد ذکر شده در بالا در موتور اتفاق بیافتد، باید فرایند تعمیر درب اتوماتیک ریلی انجام شود. به عنوان مثال در صورت قطع شدن سیم، کل سیستم موتور از کار خواهد افتاد. گاهی نیز قطعۀ استاتور مشکل پیدا می کند و نیازمند تعمیر می شود. خشک شدن بلبرینگ و ایجاد اشکال در قسمت گیربکس ها از جمله گزینه ‌های دیگری هستند که باید در عارضه یابی موتور مورد بررسی قرار گیرند.

با توجه به پیچیدگی های موجود در درب های اتوماتیک ریلی، طبیعتاً این نوع درب ها مستعد بروز اشکالات دیگری نیز می باشند که نیاز به تعمیر آنها امری پرهیز ناپذیر خواهد بود. از جملۀ این عارضه ها می توان به این موارد اشاره کرد:

 اختلال در تنظیمات باز شدن درب به میزان مورد نیاز و تعمیر و وارسی مجدد این تنظیمات

 بروز اختلالات برقی در سیستم از قبیل قطع شدن جریان برق یا قطع شدن سیم کشی های داخلی درب ریلی و نیاز به تعمیرات تخصصی سامانۀ برق رسان

 نیاز به تعمیر فرستنده درب ریلی به دلیل بروز مشکل در عملکرد آن

 اختلال، درگیر شدن و خراب شدن ریل ها، و ایجاد لنگش در حرکت درب ریلی که برای رفع مشکل آنها شاید بتوان با تعمیر، روغن کاری، سرویس کردن یا حتی تعویض برخی قطعات اقدام کرد.

 احتمال شکسته شدن ریل ها و نیاز به تعمیر آنها

 از تراز خارج شدن درب ریلی و بروز مشکل در عملکرد آن که در نتیجه نیاز به تعمیر و سرویس این درب ها مطرح خواهد شد.

گذشته از این موارد، سرفصل های دیگری همچون خرابی و شکسته شدن جک ریلی و سایر قطعات اصلی مورد استفاده در درب های اتوماتیک ریلی از جمله موارد حائز اهمیت دیگری هستند که نیاز به تعمیر درب های ریلی را مطرح می‌کنند. به هر ترتیب، هر گونه مشکلی که در این قبیل درب ها به وجود آید، تنها در حیطۀ دانش فنی متخصصان و افراد آموزش دیده قرار دارند و چه بسا هر گونه اقدام خودسرانه و سپردن کار به افراد فاقد مهارت لازم، نه تنها موجب رفع مشکل نشود، بلکه باعث افزایش خسارت نیز می گردد.



تعمیرات درب اتوماتیک هیدرولیک

درب های اتوماتیک هیدرولیک که بر پایۀ دانش فنی نهفته در جک های هیدرولیک استوار هستند نیز گاهی اوقات نیازمند تعمیر و یا تعویض برخی از قطعات می‌شوند. جک هیدرولیک، یک نیروی کوچک به روغن تراکم ناپذیر موجود در یک استوانه کوچک وارد می کند و سبب می‌شود که این روغن غیر قابل تراکم به یک استوانه بزرگ تر انتقال پیدا کند. بدین ترتیب روغن به پیستون استوانۀ بزرگ فشار می آورد و باعث بلند شدن بار روی استوانه می گردد.

این مکانیزم کلی نهفته در بازوی پشت درب های اتوماتیک هیدرولیک می باشد. درب های اتوماتیک هیدرولیکی که در مجتمع های مسکونی و اداری پر تردد مورد استفاده قرار می گیرند، از لحاظ شکلی تفاوت چندانی با مدل های الکترومکانیکی ندارند. امّا قیمت آنها بالاتر از مدل های الکترونیکی می باشد. حساسیت قطعات در درب های اتوماتیک هیدرولیک باعث گران قیمت تر بودن هزینه های تعمیر و نگهداری آنها نیز می باشد.

بدین ترتیب در صورت نیاز به تعمیر و نصب درب اتوماتیک بازویی، اجرای تعمیرات درب های اتوماتیک، تعمیرات درب اتوماتیک ریلی و همچنین تعمیرات درب اتوماتیک هیدرولیک، به شما پیشنهاد می شود که مراتب را با شرکت خدمات حفاظتی اشل در میان بگذارید تا این شرکت با پیشینۀ بالغ بر دو دهه پیشینه فعالیت در زمینه های مربوط به تعمیر و نگهداری درب های اتوماتیک مختلف، به صورت شبانه روزی و در اسرع وقت ضمن مراجعه به محل، اقدام به رفع عوارض ایجاد شده نماید.

یکی از مواردی که در چند سال گذشته موجب نارضایتی بخشی از متقاضیان و مشتریان از فعالیت‌های مربوط به شرکت ‌های خدمات فنی و حفاظتی گردیده، مقولۀ تأمین قطعات اصلی و اُریجینال از برندهای معتبر می باشد که خوشبختانه با توجه به شبکه ارتباطی گسترده بین شرکت خدمات حفاظتی اشل و تولید کنندگان مطرح قطعات، این مشکل در شرکت اشل کاملاً منتفی گردیده و قطعات و خدمات صورت گرفته در زمینه تعمیرات هر نوع درب اتوماتیک، به همراه گارانتی انجام می‌شود. لذا شرکت خدمات حفاظتی اشل به عنوان بهترین پیمانکار با پشتوانۀ بیش از ۲۰ سال فعالیت در زمینۀ تعمیرات درب اتوماتیک، می تواند بهترین گزینه برای تبدیل شدن به یک پیمانکار دائمی و بلند مدت در قالب عقد قرارداد با مجتمع های مسکونی و سازمان ‌های گوناگون می باشد.

درب اتوماتیک بازویی یکی از انواع درب‌هایی است که طرفداران زیادی داشته و برای پارکینگ و درب منازل به وفور از آن‌ها استفاده می‌شود. نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی باید با دقت و حساسیت انجام شود تا عملکرد خود را به خوبی انجام دهد. این درب‌ها به علت این که زیاد مورداستفاده قرار می‌گیرند، ممکن است به مرور زمان دچار ایراداتی شوند که عملکرد آن را دچار اختلال کند و نیاز باشد تا سریع‌تر آن را تعمیر کنید. 

درب اتوماتیک بازویی و نحوه عملکرد آن

درب‌های اتوماتیک انواع مختلفی دارند. درب‌های بازویی، برای محیط‌هایی مورداستفاده قرار می‌گیرند که دارای عرض کمی باشند. حتماً این درب‌ها را در خانه‌ها و پارکینگ‌ها دیده‌اید. درب‌هایی با دو لولا که با دو بازو قابل باز و بسته شدن به صورت اتوماتیک هستند. درب‌های ساده و دستی را هم می‌توان با این بازوها اتوماتیک کرد و بدین صورت عمل باز و بسته کردن آن را راحت‌تر انجام داد. 

نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی چگونه انجام می‌شود؟

قبل از این که بدانید،  نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی چگونه انجام می‌گیرد، باید به این نکته توجه کنید که استفاده از این درب‌ها را در چه محیطی مناسب است. اگر به تازگی می‌خواهید درب منزل،  پارکینگ و ... را به درب اتوماتیک تجهیز کنید، بهتر است بدانید که برای درب‌هایی با عرض متوسط تا کم این نوع درب مناسب است. این درب‌ها را توجه به عرض ورودی طراحی و ساخته می‌شوند. از طرفی استفاده از درب‌های قدیمی و ساده نیز برای برقی کردن آن‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد و می‌توانید حتی درب‌های قدیمی خود را برقی کنید. نصب درب‌های بازویی اتوماتیک کار راحتی است و نیاز است تا از افراد متخصص در این زمینه بهره ببرید. 

ابزار مورد نیاز برای نصب درب اتوماتیک بازویی

اگر برای نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی اقدام می‌کنید، باید ابزار مورد نیاز را هم در اختیار داشته باشید. علاوه بر دو لولایی که درب دارد، ابزار دیگری را هم باید تهیه کنید که شامل موارد زیر هستند:

ریموت کنترل

فلاشر یا چراغ چشمک‌زن

خلاص کن جک بازویی

بازوی فابریک 

چشمی ایمنی 

جعبه فرمان

این ابزار توسط افراد متخصص در نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی بر روی لولاها قرار می‌گیرد و از آن پس، توسط ریموت کنترل به‌راحتی می‌توان درب را باز و بسته کرد.

نصب درب اتوماتیک بازویی چگونه انجام می‌گیرد؟

برای نصب درب بازویی اتوماتیک ابتدا باید جک با ابعاد مناسب را با توجه به عرض درب و ورودی آن تهیه کرد. متخصص نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی باید نصب موتورها را در مرحله بعد انجام دهد. دو موتور به صورت مجزا، دو لولای درب را باز و بسته می‌کنند. استفاده از این موتورها با توجه به نوع جک و نحوه قرارگیری آن‌ها، معمولا در انتهای درب یا در لبه جک قرار داده می‌شوند. 

پس از نصب موتور، نوبت به نصب و تنظیم فتوسل‌ها می‌رسد. برای این منظور باید سوکت‌ها را در مدارهای مشخص قرار داد. نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی باید با دقت انجام شود تا فتوسل‌ها کار خود را به خوبی انجام دهند. 

پس از نصب فتوسل برنامه ریزی ریموت کنترل انجام می‌گیرد. می‌توان برنامه ای را به این ریموت داد یا برنامه‌های موجود در آن را پاک کرد. کدهایی که به ریموت داده می‌شود، باعث می‌شود تا بر روی درب کار کند و هر کد ریموت مختص یک درب خاص است. 

اگر نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی با دقت بالا و به صورت تخصصی انجام گیرد، این اطمینان را خواهید داشت که از آن برای مدتی طولانی با عملکردی مناسب بهره ببرید. با این حال ممکن است به هر علتی نیاز داشته باشید تا این درب‌ها را تعمیر کنید. در این صورت هم باید کار را به افراد آموزش دیده و حرفه ای بسپارید. 

 

چه موقع نیازمند تعمیر درب اتوماتیک بازویی می‌شوید؟

هنگامی که ریموت کنترل را می‌زنید، باید درب باز شده و پس از زدن مجدد آن درب بسته شود. همچنین در حین بیرون رفتن از کنار درب، با زدن ریموت، نباید درب بسته شود و چشمی‌ها باید موانع را تشخیص داده و حرکت درب را متوقف کنند. بدین صورت درب به افراد یا خودروها آسیبی وارد نمی‌کند. با این حال ممکن است انواع درب اتوماتیک، در عملکرد خود دچار مشکل شوند. در این صورت باید هر چه سریع‌تر به فکر تعمیر آن‌ها باشید. برخی از نشانه‌هایی که به شما می‌گویند باید هر چه سریع‌تر به یک متخصص نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی مراجعه کنید شامل موارد زیر هستند:

یک یا دو لنگه از درب به خوبی باز و بسته نمی‌شود

درب با صدای زیادی حرکت می‌کند

با زدن ریموت درب باز و بسته نمی‌شود

چشمی‌های درب به خوبی کار نمی‌کند و مانع را تشخیص نمی‌دهد

هر کدام از این مشکلات که وجود داشت، نیاز است تا برای تعمیر درب اقدام کنید؛ زیرا نه تنها ورود و خروج از پارکینگ ممکن است دچار مشکل شود، بلکه این احتمال وجود دارد که با حرکت نابه هنگام لولاها، به خودرو یا اشخاص صدمه وارد شود. 

 

هزینه نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی

هزینه یک بخش مهم از هر کاری است. نصب این درب‌ها با توجه به سیستم‌های مورد نیاز، اندازه جک‌ها، برند موتور و ... می‌تواند متغیر باشد. اگر این ابزار را خودتان تهیه کنید، فقط دستمزد نصاب را باید بپردازید. 

تعمیر این درب‌ها نیز دارای بخش‌های مختلفی است. با توجه به این که کدام قسمت از درب دچار ایراد شده باشد، نیاز به تعویض قطعه باشد یا نه و ... هزینه تعمیرات متفاوت خواهد بود. در صورتی که از مراکز معتبر خدمات دریافت کنید،‌ این اطمینان به شما داده می‌شود که هزینه ای مناسب پرداخت می‌کنید و قطعاتی اصل را بر روی درب شما در صورت نیاز قرار می‌دهند. 

بهترین مرکز نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی

همانطور که گفته شد، نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی باید با دقت و به صورت حرفه ای انجام گیرد. اگر به این خدمات نیاز دارید، بهتر است از مراکز معتبر اقدام کنید. افرادی که در این مراکز فعالیت دارند، آموزش‌های لازم را دیده اند و به راحتی می‌توانید از مهارت و تخصص آن‌ها در این زمینه با خیالی آسوده بهره ببرید. بهترین مرکز نصب و تعمیر درب اتوماتیک بازویی با هزینه ای مناسب و کیفیتی بالا، این خدمات را به صورت تضمینی به مشتریان خود ارائه می‌دهد. 

قیمت درب پارکینگ بستگی به متریال به کار رفته در آن مانند نوع و برند جک می باشد.

تعمیرات درب اتوماتیک ریلی چگونه انجام می شود؟

تعمیرات درب اتوماتیک ریلی این روزها به‌عنوان شاخه ای مهم از خدمات صنعتی شناخته شده و مورد نیاز بسیاری از کاربران است. با افزایش روزافزون استفاده از این نوع درب‌ها، نیاز به خدمات جانبی نظیر تعمیرات درب اتوماتیک هیدرولیک نیز بالاتر رفته و خواهان بیشتری یافته است. در این میان نیاز به کارشناس فنی برای این کار و استفاده از قطعات اورجینال را تنها در مراکز معتبر و نمایندگی‌های مجاز این محصولات می‌توان یافت.

با ما در مطالعه این مطلب همراه شوید تا با شما درباره ویژگی‌های این تولیدات و تعمیرات درب اتوماتیک هیدرولیک بیشتر گفتگو کنیم.

تعمیرات درب اتوماتیک ریلی: از اجرای صحیح تا رضایت مشتری!

درب‌های ریلی را باید به‌درستی کاربردی‌ترین نمونه از محصولات درب‌های اتوماتیک مورد استفاده توسط عموم نامید. کاربرد آسان و خدمات و سرویس‌های در دسترس این نوع درب‌ها از یک سو و امکان استفاده از دانش فنی کارشناسان حرفه‌ای در این زمینه از سوی دیگر باعث استقبال بالایی از این تولیدات شده است. 

درب‌های اتوماتیک هیدرولیک در دو گروه اصلی بازویی و ریلی عرضه می‌شوند که این روزها به‌ویژه در درب‌های پارکینگی کاربردهای زیادی دارند. بر همین اساس و با مدت‌ها استفاده، نیاز به تعمیرات درب اتوماتیک هیدرولیک پیش می‌آید. بر این اساس خدمات تعمیرات درب اتوماتیک ریلی در سطح وسیعی به کاربران این نوع درب‌ها عرضه می‌شود.

اما این تعمیرات بر روی کدام بخش‌ها و قطعات چنین محصولاتی قابل اجرا بوده و چگونه می‌توان از رضایت کاربران در این مورد اطمینان یافت؟

 

تعمیرات درب اتوماتیک هیدرولیک و آنچه باید بدانیم!

درب‌های هیدرولیک به‌دلیل سرعت و سهولت بخشیدن به کارها با استقبال بالایی بین عموم مردم روبرو هستند. هم‌چنین این نوع درب‌ها با داشتن ظاهر جذاب نمای ساختمان را زیبا نموده و محیط را از شکل خوبی بهره‌مند می‌کنند.

با وجود همه این مزایا، در مواردی نیاز به تعمیرات درب اتوماتیک ریلی پیش می‌آید. هم‌چنین انجام سرویس‌های دوره‌ای بر روی این محصولات به افزایش طول عمر آنها کمک کرده و امکان استفاده بهینه از آنها را فراهم می‌آورد.

از مهم‌ترین مواردی که در پروسه این تعمیرات باید مورد توجه قرار گیرد، کاربرد تجهیزات پیشرفته و انتخاب کارشناس آشنا به موارد فنی در تعمیرات درب اتوماتیک ریلی است. زیرا ساختار این نوع درب هیدرولیک کاملا فنی بوده و هر نوع دستکاری خودسرانه یا تعویض و تعمیر بدون داشتن اطلاعات فنی می‌تواند به‌ آن آسیب جدی وارد کند.

در چه مواردی به تعمیرات درب اتوماتیک ریلی نیاز پیدا می‌شود؟

موارد نیاز به انجام تعمیرات درب اتوماتیک هیدرولیک عبارتند از: 

از کار افتادن موتور محرکه درب اتوماتیک

اختلال در کلید استوپ یا خلاص‌کننده

بروز مشکل در حسگرهای ایمنی

قطع فلاشر

بروز مشکل در بخش جک درب ریلی

اختلال در انتقال قدرت موتور به گیربکس

اختلال در سیستم برق‌رسانی درب

اختلال در ریل، دنده، چرخ درب ریلی

تخریب برد

بر هم خوردن تنظیمات مدار فرمان

 

برد درب اتوماتیک ریلی و تعمیرات آن

برد را قلب درب‌های اتوماتیک نیز می‌نامند. دلیل این موضوع تاثیر بالایی است که این قطعه در تکمیل فرایند اتوماسیون کاربرد این نوع محصولات داراست. در کنار سایر اجزای درب های هیدرولیک ریلی که نیازمند تعمیر هستند، برد این نوع درب‌ها نیز در مواردی به تعمیر احتیاج پیدا می‌کند. با توجه به تخصصی و پیچیده بودن این قطعه، لازم است از هر نوع دستکاری خودسرانه یا سپردن تعمیرات درب اتوماتیک ریلی در بخش برد به افراد ناوارد و غیرحرفه‌ای جدا پرهیز شود.

در بسیاری موارد بروز اشکال فنی در این قطعه با پیشنهاد تعویض آن از طرف کاربران همراه است. بالا بودن ریسک تعمیر و هزینه این کار باعث این موضوع می‌شود. اما در صورتی که کارشناس فنی، تعمیرات درب اتوماتیک هیدرولیک تشخیص دهد که برد قابل تعمیر بوده و هزینه آن نسبت به جایگزینی قطعه از نظر اقتصادی و زمان مورد نیاز برای انجام مقرون به صرفه است، می‌توان نسبت به تعمیر آن اقدام نمود.

 

تعمیرات درب اتوماتیک ریلی و مشکلات ریموت کنترل!

یکی از بزرگ‌ترین مزایا کاربردی درب‌های اتوماتیک، امکان کنترل آنها از راه دور است که توسط ریموت صورت می‌گیرد. این ویژگی کمک می‌کند تا افراد ضمن صرفه‌جویی در زمان، برای باز و بسته کردن درب پارکینگ به هیچ نوع نیازمند صرف انرژی یا حتی پیاده شدن از خودرو نباشند. 

اما خرابی احتمالی ریموت در مواردی می‌تواند باعث گمراه شدن افراد در مورد نیاز به تعمیرات درب اتوماتیک ریلی شود. بر این اساس لازم است در صورتی که احتمال خرابی ریموت را می‌دهد، پیش از اقدام به تعمیرات درب اتوماتیک هیدرولیک، ریموت را از نظر سالم یا خراب بودن بررسی نمایید. 

بر هم خوردن تنظیمات نرم‌افزاری یا بروز مشکل فنی و سخت‌افزاری در عملکرد ریموت کنترل انواع درب اتوماتیک هیدرولیک می‌تواند باعث گمراه شدن افراد در این مورد شود.

پیش از اقدام به تعمیر مشاوره کنید!

با توجه به تمام نکاتی که در مورد بروز اشکالات فنی در این نوع درب‌ها بیان شد، بسیاری از اهل فن توصیه می‌کنند پیش از اقدام عملی برای تعمیرات درب اتوماتیک هیدرولیک، نسبت به معاینه فنی این نوع درب اقدام شود. این کار باید توسط کارشناس آشنا به فن و ساختار این محصولات صورت گیرد تا تشخیص نهایی در مورد آن صحیح باشد. علاوه بر این، می‌توان از خدمات مشاوره رایگان و کسب راهنمایی لازم نیز پیش از هرگونه تعمیرات درب اتوماتیک ریلی استفاده نمود. در این صورت تنها پس از تشخیص وجود اشکال و مشخص شدن نوع و محل بروز خرابی، نسبت به تعمیرات درب اتوماتیک هیدرولیک اقدام می‌شود.

به این ترتیب از صرف زمان، انرژی و هزینه اضافه بابت هرگونه تعمیرات درب اتوماتیک هیدرولیک جلوگیری به‌عمل می‌آید. 


سخن آخر

دنیای مدرن، دنیای راحتی و سرعت در کارهاست و استفاده از تجهیزات و لوازم تکنولوژی نیز راهی برای رسیدن به این سرعت و سهولت به‌شمار می‌آید. انواع درب اتوماتیک هیدرولیک یکی از فناوری‌هایی است که کمک شایانی برای افراد جهت رسیدن به چنین موقعیتی می‌کند.

با تعمیرات درب اتوماتیک هیدرولیک در زمان لازم، بابت استفاده بهینه از این ملزومات مطمئن خواهید بود.

جهت دریافت بهترین خدمات و تعمیرات درب اتوماتیک  ریلی و هیدرولیک نیز می‌توانید به نمایندگی‌های مجاز این نوع محصولات مراجعه نمایید.

هم‌چنین کسب راهنمایی و مشاوره رایگان برای کاربران این تولیدات از طریق سایت‌های معتبر و فروشگاه‌های اینترنتی عرضه کننده چنین تولیداتی راه حلی هوشمندتانه به‌نظر می‌رسد.

در پایان پیشنهاد می‌کنیم برای استفاده بهتر از این نوع درب‌ها، سرویس‌های دوره‌ای و تعمیرات این محصولات را در زمان مقرر و توسط کارشناس آشنا به امور فنی اجرا کنید. 

فروش کرکره برقی در تهران با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت انجام می شود.




محصولات مرتبط

شرکت اشل عرضه کننده مدرنترین تجهیزات دربهای اتوماتیک و دوربینهای مدار بسته ، به پشتوانه 21سال فعالیت درخشان در بازار ایران ، شرح خدمات و زمینه‌های فعالیت خود را به شرح زیر ارائه می نمایدشرکت اشل عرضه کننده مدرنترین تجهیزات دربهای اتوماتیک و دوربینهای مدار بسته

مشاهده محصولات

آخرین مقاله‌ها

برای دریافت مشاوره و بازدید رایگان تماس بگیرید

نیاز به راهنمایی دارید؟

میتوانید با شماره ی زیر تماس بگیرید تا با ما در ارتباط باشید

تماس با ما

نیاز به اطلاعات بیشتر دارید؟

میتوانید در صفحه زیر درباره شرکت اشل اطلاعات بیشتر بدست بیارید

درباره ما